BİNGÖL / GENÇ - Milli Eğitim Vakfı İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3/C sınıf öğretmeni Ayşe ÇAKİN  öğrencileriyle Fen Bilimleri dersinde canlıların Dünyası konusunu somutlaştırmak için bitkilerin yaşam döngüsü konusunda öğrencilerle birlikte tohumdan başlayarak fidan yetiştirme çalışması yaptılar.

Mrt

05.03.2024 tarihinde okulumuzda ilçe geneli ilkokullar arası , 06.03.2024 tarihinde ortaokullar arası Akıl ve Zeka oyunları turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mahir KAYA 'ya ve katılıum sağlayan tüm okul, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. İlkokullarda 4 dalda Milli Eğitim Vakfı İlkokulu 1. olurken 1 dalda Çamlık İlkokulu birinci oldu. Ortaokulllarda 5 dalın tamamında İnönü Ortaokulu birinci oldu.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bayan öğretmenlerimize gül takdiminde bulunduk. GGününüz kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda  deprem haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mesut ARIKAN; Öğretmen ve personele olası vakaları önnleme ve vaka  önleme yöntemleriyle ilgili seminer verdi.

Mrt

Okulumuzda sınıf öğretmeni olarak çalışmakta olan Merve KARABAK öğrencilerle CUMHURİYETİMİZİN 100. Yılı ile ilgili etkinlik yaptı. Tebrikler..

Mrt

Okulumuz 4/ B Sınıf Öğretmeni Funda KOLAK, öğrencileriyle İki boyutlu yüzey üzerinde derinlik etkisi oluşturma ile ilgili görsel çalışma çalışma yaptılar. Tebrikler

Mrt

15 TEMMUZ BİR MİLATTIR. , Kahraman halkımız üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı darbecilere bırakmamıştır. Orhan Şaik GÖKYAY’ın dediği gibi ‘’Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.’ Tüm Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize Minnet, Kahramanlarımıza Şükranlarımı sunarım.

Şbt

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 2012 yılından bu yana her sene "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla Türkiye geneli düzenlenen "Siyer Yarışması" 7'den 70'e her yaştan insanların katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi. 4 farklı kategoride gerçekleştirilen ve 90 dakika süre tanıtan test usulü yarışmada, 1 ve 2'nci kategoriler için 60 soru, 3 ve 4'üncü kategoriler için 75 soru yer aldı. Yetkililer dereceye girenlere yüzlerce hediyenin verileceği ama "Burada önemli olan sınavı kazanmak değil Peygamber Efendimiz'in hayatını öğrenmektir" ifdelerini kullandı.

Şbt

Okulumuzun 4/D sınıfı öğretmeni Osman YANIK Görsel Sanatlar dersinde ana renklerden yararlanarak ara renkleri bulma çalışması yaptılar. Tebrikler..

Şbt

Ağustos 2024 'te kendi imkanlarımızla yaptığımız kütüphanemez 800 adet kitap arşiviyle öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyor. 4/A sınıf Öğretmenimiz Fatma SAYDAM Hanımefendi ve Öğrencileri Tebrikler..

Ock

Çedes, "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" etkinlikleri kapsamında Gazzeli çocuklar yalnız değildir diyerek  tüm öğrenci , veli ve öğretmenlerin katılımıyla nakdi bağış kampanyası düzenledik. Gelen 13500tl yi Gazzeli çocuklara ulaştırılmak üzere Genç islami kardeşlik platformu yöneticilerine teslim ettik.

Ock

Çedes, "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Etkinlikleri kapsamında ayakkabısı olmayan öğrencilere bu gün harçlığımı bağışlıyorum etkinliğinden elde edilen gelirle ayakkabı bağışında bulunduk.

Ock

İlçemizin duayenlerinden Araştırmacı yazar,şair, çevirmen, emekli öğretmen Abdullah NARİN ile girişimci, sanatkar, el işi ahşap oymacılığı ustası, tarihi ve kültürel miras değeri taşıyan eşya ve araç-gereç koleksiyoncusu Mehmet Hadi EKER Beyin hayat hikayelerini dinledik.

Ock

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında; İlimiz genelindeki tüm okullarımızda 13.10.2023 tarihinde ve saat 14:30'da eş zamanlı deprem ve "Tahliye Tatbikatı" yapılmıştır.